Sunday, February 10, 2008

Reiselederen tok ansvar


Kjell Claudio Halvorsen var som kjent ute med reisediare i to dager tideligere denne uken. Full sprut begge veier og feber lordag og sondag forte Oslogutten langt ned i kjellern. Sammen med Knugge skulle Verdensgutta egentlig dratt ut paa kysten lordag for aa feire karnevall, men med Halvorsen ute av spill maatte gutta bli igjen i Guayaquil paa ubestemt tid.
- Vi var sikre paa at vi aldri kom til aa rekke karnevallet, sier Knugge.
Men etter bare to dager i senga var Claudio tilbake for fullt, og trioen kunne med det endelig reise til karnevallbyen Salinas.
Ecuadors store sonn, Knugge Fjeldstad, er overrasket over den hurtige oppstandelsen. Han forteller til Verdensgutta.blogspot.com at det tar en uke aa riste av seg den sinnsyke diareen, som ofte rammer nybegynnere i det vakre landet.
Naa spekuleres det i om det var reiseleder Jon Andre Saether som fikk makkeren paa beina i rekordfart. Redaksjonen faar oppgitt fra sikre kilder at Saether viste sine myke sider naar han oppfattet at Halvorsen var nede for telling. Ekebergs store sonn vartet opp med te, toast og isvann. I tillegg tryllet han fram et fuktig og kaldt handkle som han la forsiktig over pannen til syke Halvorsen, naar feberen sto paa som vaerst. Ikke nok med det: Jonna brettet ogsaa klaerne til Halvorsen og ryddet rommet.
- Makan til brorskap har jeg aldri opplevd. Jonnern er ofte klysete og breial, men han har alltid vaert myk paa innsiden, sier Kjell Claudio Halvorsen.
Reiselederen hadde ogsaa Antibac og Imodium paa innerlomma hele helgen.
- Makan til talent. Jonna burde bli sykepleier, forteller en takknemlig Kjell Claudio.
Jon Andre Saether tar lovordene med knusende ro. Ifolge reiselederen gjorde han bare det som foltes naturlig.
- Naar en i gjengen ligger nede er det viktig at vi rundt bidrar, sier en ordknapp og sjeldent ydmyk Saether.

1 comment:

Anonymous said...

myke jonna er verdens beste jonna...