Tuesday, January 29, 2008

Nydelig velkomst i Guayaquil, Ecuador


Jonna og Anders kom fram til Simon Bolivar International Airport, Guayaquil og ble møtt av Huero. Sistnevnte var ukjent for verdensgutta og de ble fort lange i maska da de regnet med å treffe Knut-Helge. Istedet ble de møtt av mannen på bildet med et ark der det sto bæsjegutta.blogspot.com. Fantastisk! Bagasjehistorien hadde nådd fram helt til andre siden av verden. I bilen på vei til Casa Alianza, der gutta skal bo i noen uker framover sammen med Knut-Helge, ble det fleipet mye og ordet som gikk igjen flest ganger på turen var kaka (bæsj eventuelt avføring).
-Lenge siden jeg har sett noen sjåfør kose seg så mye med bæsjehumor. Det var bare å dra ei litta kaka-kommentar, så følte du deg som Seinfeld, forteller reiselederen.

Gutta koser seg veldig i regntida i Guyaquil. Gleden var stor da Knut-Helge spratt fram bak Huero! Fire uker skal Anders, Jonna og Knut-Helge henge sammen. Først skal slummen oppleves, der Fjeldstad junior jobber. Deretter skal trioen ned mot Peru og gå inca-trailen i fantastiske Machu Picchu. Mer fra Guayaquil oppholdet ko..

1 comment:

Anonymous said...

haha bæsjegutta, fikk linken av lillebror anders og måtte titte innom.. blir missunnelig jeg, ta deg en tur innom mexico da, så har du din personlige guide;) på norsk hehe... ser ut som om dere har det bra... kos dere..